Karriereveiledning

Studier

Hva skal jeg bli? Hvor ønsker jeg å være om 5 år? Det er store og krevende spørsmål. Det kan være lønnsomt av flere årsaker å investere litt tid og ressurser for å sikre at du tar kloke valg. Skal fornuft eller følelser bestemme? Det er det bare du som vet, men jeg kan utfordre deg litt for å kvalitetssikre dine valg.

Jobbsøk

Jobbsøk handler om å sette seg realistiske mål og å jobbe systematisk mot dette. Det er ikke tilfeldig hvem som stikker av med «seieren» i rekrutteringsprosesser. Jobbsøk er skreddersøm og krever en god del arbeid og kompetanse. I jobbsøk gjelder ikke kvantumsrabatter. Du øker ikke sjansene dine ved å sende 100 søknader……. Ring meg så skal jeg fortelle deg hvorfor??

Karriereløft

Ønsker du et steg videre i bransjen eller firmaet hvor du jobber? Ofte handler det om å synliggjøre kompetanse. Kompetanse man selv ikke alltid er bevisst på at man har og da er det heller ikke så synlig for andre. Kompetansekartlegging er inspirerende og lærerikt, og kanskje du skal fylle på med litt fagkompetanse også?

Karriereskift

Er tiden inne for å gjøre noe annet, men usikker på hva og hvordan? Gullklokka er ikke målet for alle, og ikke alltid det beste for bedriften. Et karriereskift kan være motiverende, utviklende og innbringende for deg. Jeg vil gjerne være din sparringspartner i prosessen.

Lærlingplass

Ønsker du lærlingplass? Jeg har et stort nettverk innen ulike bransjer og mange av disse er på jakt etter dyktige og motiverte lærlinger. Ta kontakt så kanskje jeg har plassen nettopp for deg.